Αθλητισμος

US Open: Η Πουτίντσεβα έβαλε τις φωνές σε ball girl και προκάλεσε αντιδράσεις

«Ζητώ συγγνώμη» έγραψε αργότερα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

US Open: Η Πουτίντσεβα έβαλε τις φωνές σε ball girl και προκάλεσε αντιδράσεις

Η Γιούλια Πουτίντσεβα ξέφυγε κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Παολίνι στο US Open, έχοντας μία απαράδεκτη συμπεριφορά σ’ ένα ball girl.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου φαίνεται πως ένα από τα κορίτσια που ήταν υπεύθυνα για να δίνουν τα μπαλάκια στους αθλητές του US Open, πέταξε τις μπάλες προς την πλευρά της τενίστριας, η οποία τις άφησε να χτυπήσουν πάνω της χωρίς να κάνει την κίνηση να τις πιάσει και έμεινε να κοιτάει επίμονα τη νεαρή κοπέλα.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ενώ το κοριτσάκι ξεκίνησε να δίνει τις μπάλες στην τενίστρια με τον προβλεπόμενο τρόπο, εκείνη τις αφήνει να χτυπήσουν πάνω της, πριν πιάσει την τελευταία -και ενώ ο κόσμος έχει αρχίσει να αποδοκιμάζει, βλέποντας την τραγική συμπεριφορά της Πουτίντσεβα.

Δείτε το βίντεο με τη Πουτίντσεβα και το ball girl στο US Open:

Η Ρωσίδα τενίστρια τα άκουσε… καλά τόσο στο γήπεδο όσο και στα social media, γι’ αυτό και θέλησε να απολογηθεί για την πράξη της, τονίζοντας πως ήταν βυθισμένη στις σκέψεις της, χωρίς να πείθει ιδιαίτερα.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κορίτσι για τον τρόπο που φέρθηκα όταν μου έδινε τις μπάλες. Ειλικρινά το λέω, δεν ήταν εκείνη το θέμα. Ήμουν πολύ νευριασμένη με τον εαυτό μου που δεν κέρδισα το γκέιμ από το break point και μετά άδειασα από συναισθήματα και βυθίστηκα στις σκέψεις μου. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη στο τι γίνεται γύρω μου και στο ποιος μου δίνει τη μπάλα. Όλα τα παιδιά έκαναν τρομερή δουλειά στο Open, όπως πάντα», έγραψε.