Αθλητισμος

Σήμερα ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ

Ποιοι θα βρεθούν στη γαμήλια τελετή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια
Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Σήμερα η τελετή © EPA / ETIENNE LAURENT

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Σήμερα ο γάμος τους - Ποιοι οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν σήμερα Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024 με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Costa Navarino στη Μεσσηνία. Η τελετή θα είναι διπλή, αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ορθόδοξος, ενώ η αγαπημένη του καθολική. 

Οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ξεκίνησαν την Παρασκευή, με ένα πάρτι όπου οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ χθες Σάββατο (31.8) συνεχίστηκαν με ένα Nigerian Party, όπου όλοι φορούσαν παραδοσιακές ενδυμασίες. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3u1fg8xscox)

Γάμος Αντετοκούνμπο - Ριντλσπρίγκερ: Ποιοι οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στον γάμο του ζευγαριού έχουν προκληθεί 200 άτομα. Ανάμεσα τους κορυφαία ονόματα του NBA όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο All Star Κρις Μίντλετον που έφθασε στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με έναν εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς και πολλοί άλλοι celebrities. Πληροφορίες θέλουν να φτάνουν στη Μεσσηνία, οι Σερένα Γουίλιαμς και Κίλιαν Εμπαπέ, αλλά και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο συναθλητής του Αντετοκούνμπο Μπρουκ Λόπεζ φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, καθώς η σύζυγός του, Χέιλι Λόπεζ, ανέβασε φωτογραφίες από το bachelorette πάρτι της Μαράια στη Μύκονο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ μετά από μια δεκαετία σχέσης και την απόκτηση τριών παιδιών του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3u9khubmm2h)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.