Αθλητισμος

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Λήδα Μανθοπούλου στον τελικό των 100μ.

«Ηλθα για το χρυσό μετάλλιο» δηλώνει η αθλήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λήδα Μανθοπούλου
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Λήδα Μανθοπούλου στον τελικό των 100μ. © ΕΡΤ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η Λήδα Μανθοπούλου στον τελικό των 100μ. - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την άνετη πρόκριση

Στον τελικό των 100 μ. της κατηγορίας Τ38 προκρίθηκε η Λήδα Μανθοπούλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Παρίσι. 

Η 19χρονη Λήδα Μανθοπούλου συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην πρώτη θέση, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 12 δευτερόλεπτα και 53 εκατοστά, επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ (12.62 το προηγούμενο). Η νεαρή δρομέας ταχύτητας, είναι από τα φαβορί για ένα μετάλλιο στον τελικό, που θα διεξαχθεί απόψε (21:11).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3tzl5of2pbd)

«Ηταν εύκολα, δεν ειχα άγχος και μου άρεσε η κούρσα. Πάμε για καλύτερο χρόνο στον τελικό. Εννοείται ότι στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Γι' αυτό ήλθα εδώ.. Θελω να βρω τον παλιό μου εαυτό. Η παρουσία του κόσμου δεν με ενοχλεί, αντίθετα με... ανεβάζει. Δεν είχα καλή εκκίνηση, γιατί έτρεχα στον ένατο διάδρομο κι έχω συνηθίσει να τρέχω στη μέση, όπου βλέπεις καλύτερα τι γίνεται», δήλωσε στην ΕΡΤ η νεαρή αθλήτρια. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3u07q3suq7d)

Λήδα Μανθοπούλου: Η κόρη του Α. Μανθόπουλου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Λήδα Μανθοπούλου είναι κόρη του ηθοποιού Α. Μανθόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο. Η 19χρονη πριν από ένα-ενάμιση χρόνο διαπίστωσε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και όπως τονίζει η ίδια στην ΕΡΤ, στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο και χρειάστηκε τουλάχιστον 6 μήνες για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της.

«Υπήρχαν πολλοί πόνοι, άλλαξε πολύ η καθημερινότητά μου. Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Είναι κάτι, που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά η 19χρονη αθλήτρια για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Σύμφωνα με την προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη υπάρχουν ελπίδες για μεγάλα πράγματα, οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, με τη 19χρονη σπρίντερ να χρειάζεται τη θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων για να πετύχει το όνειρό της την 31η Αυγούστου.

Δείτε τις δηλώσεις της Λήδας Μανθοπούλου για την συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3juh2sm64mp)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.