Αθλητισμος

Γάμος Αντετοκούνμπο: Απόψε το Nigerian Party με παραδοσιακές ενδυμασίες

Ποιοι θα βρεθούν στη γαμήλια τελετή

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Το Nigerian Party και οι τριήμεροι εορτασμοί - Ποιοι θα βρεθούν στη γαμήλια τελετή

Με Nigerian Party συνεχίζονται σήμερα (31.8) οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με τη γαμήλια τελετή στην Πύλο. 

Στο αποψινό «Nigerian Party» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η οικογένειά του και καλεσμένοι αναμένεται να φορούν παραδοσιακές ενδυμασίες από τη Νιγηρία. Αύριο Κυριακή (1.9) θα τελεστεί ο γάμος του ζευγαριού, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο θα παρευρεθούν σπουδαία ονόματα, τόσο από τον αθλητισμό, όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Μερικοί από αυτούς θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερένα Γούιλιαμς καθώς και συμπαίκτες του από την Milwaukee Bucks. Ο προσωπικός του φίλος Κιλιάν Εμπαπέ, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων, δε θα μπορεί να παρευρεθεί.

Το bachelorette της Μαράια στην Μύκονο πριν τον γάμο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η Μαράια πριν από μερικές ημέρες πραγματοποίησε το bachelorette πάρτι της στη Μύκονο. Σύμφωνα με το mykonoslive tv, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ διασκέδασε με τις φίλες της σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και φορούσε ένα λευκό φόρεμα και ένα πέπλο στα μαλλιά της.

Μάλιστα, η διοργάνωση του συγκεκριμένου πάρτι ήταν και ο λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων πριν από μερικές ημέρες.