Αθλητισμος

Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρo του US Open ο Τσιτσιπάς με 3-1 από τον Κοκκινάκη

Mακριά από τον καλό του εαυτό ο Έλληνας τενίστας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρo του US Open ο Τσιτσιπάς με 3-1 από τον Κοκκινάκη
EPA/SARAH YENESEL

US Open: Αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο ο Τσιτσιπάς, 3-1 από τον Κοκκινάκη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό στη Open της Νέας Υόρκης και αποκλείστηκε από τον ομογενή Αυστραλό με 3-1 σετ.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί τώρα στο μεικτό του US Open μαζί με την Πάολα Μπαντόσα απέναντι στο ζευγάρι των Σαντιάγκο Γκονσάλες και Γκιουλιάνα Όλμος από το Μεξικό.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης, στον 2ο γύρο του US Open θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Νούνο Μπόργκες και Φεντερίκο Κορία.

Αναλυτικά, ο Ο Θανάσης Κοκκινάκης, στο 1ο σετ άντεξε στην αντεπίθεση του Έλληνα στο tie break και με 7-5 πόντους πήρες το 13ο game για να κάνει το 1-0 στα σετ. Όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο 2ο σετ, προηγήθηκε με 5-4 για να κάνει και το 6-4 και να ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 3ο σετ, ο Αυστραλός τενίστας προηγήθηκε με 2-3, ο Τσιτσιπάς απάντησε στο επόμενο game για το 3-3, αλλά με σερί 3-0 στα games που ακολούθησαν ο Κοκκινάκης έκανε το 3-6 και προσπέρασε με 2-1 στα σετ. Και στο 4ο και τελευταίο σετ έγινα μάχη. Ο Έλληνας τενίστας προσπέρασε με 5-4 και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 2-2 σετ, αλλά ο Θανάσης Κοκκινάκης έκανε νέο 3-0 σερί για να «καθαρίσει» την πρόκριση και να θέσει εκτός US Open τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πηγή: ERTSPORTS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.