Αθλητισμος

Παίκτης του μπέιζμπολ αγωνίστηκε για τις δυο ομάδες του αγώνα

Ξεκίνησε με το Τορόντο, ολοκλήρωσε με την Βοστώνη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μπέιζμπολ: Παίκτης αγωνίστηκε για δυο ομάδες στο ίδιο ματς

Ο Ντάνι Γιάνσεν βρισκόταν στο γήπεδο για τους Toronto Blue Jays στις 26 Ιουνίου σε ένα παιχνίδι μπέιζμπολ εναντίον των Boston Red Sox, όταν οι ουρανοί άνοιξαν και το παιχνίδι διακόπηκε λόγω κακοκαιρίας.

Δύο μήνες μετά και το παιχνίδι του μπέιζμπολ συνεχίζεται τη Δευτέρα, αλλά με τον Γιάνσεν να παίζει πλέον για τους Red Sox. Οι Red Sox πήραν τον Γιάνσεν στις 27 Ιουλίου, δημιουργώντας την πιθανότητα να εμφανιστεί στο ίδιο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Η πιθανότητα αυτή έγινε πραγματικότητα τη Δευτέρα.

«Στην αρχή, δεν το σκέφτηκα και τόσο πολύ», δήλωσε για το ενδεχόμενο να παίξει και για τις δύο ομάδες πριν από το παιχνίδι. «Αλλά τώρα είμαστε εδώ και θα είναι μια ωραία στιγμή, ειδικά όταν όλα θα έχουν ειπωθεί και τελειώσει, να κοιτάζω πίσω και είναι τόσο παράξενο αυτό που συμβαίνει, αλλά είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να το κάνω και θα είναι ωραίο», ανέφερε ο Γιάνσεν. 

«Θα πάμε στο γήπεδο με ένα DeLorean», αστειεύτηκε πρόσφατα ο προπονητής των Blue Jays αναφερόμενος στο αυτοκίνητο που είναι γνωστό για το ταξίδι πίσω στο χρόνο στην ταινία “Επιστροφή στο μέλλον”.

Όταν το γήπεδο άνοιξε για τους φιλάθλους, οι πίνακες έδειχναν τον Γιάνσεν να χτυπάει για τους Blue Jays - μαζί με μια φωτογραφία του με το καπέλο του Τορόντο. Πριν από την πρώτη ρίψη, οι διαιτητές έκαναν μια εκτεταμένη συζήτηση στο σπίτι με τους προπονητές, οι οποίοι έβγαλαν μερικές από τις πιο περίεργες συνθέσεις στην ιστορία του μπέιζμπολ.

Πηγή: AP