Αθλητισμος

Καραλής: «Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ, μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας!»

Η αποστομωτική απάντηση σε όσους του έλεγαν πως δε μπορεί να το κάνει

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καραλής: H ανάρτηση μετά το άλμα του πάνω από τα 6 μέτρα  - Η αποστομωτική απάντηση σε όσους του έλεγαν πως δε μπορεί να το κάνει

Αναφορά στον ρατσισμό τον οποίο έχει βιώσει επί χρόνια έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής σε ανάρτησή του μετά την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ και το άλμα του πάνω από τα 6 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, με το τεράστιο άλμα του κατέρριψε και κάθε προκατάληψη που είχε βρει στον δρόμο του.

Ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης, με μια συγκλονιστική ανάρτηση, αποκαλύψε πως τον είχαν αποθαρρύνει από το να ασχοληθεί με το άλμα επί κοντώ, λόγω του χρώματος του δέρματός του, αποδεικνύοντας όμως ότι το ταλέντο και η θέληση ξεπερνούν κάθε εμπόδιο.

«Μου είχαν πει ότι οι μαύροι δεν κάνουν άλμα επί κοντώ. Τώρα είμαι ο πρώτος μαύρος άλτης με άλμα πάνω από τα έξι μέτρα! Μην εγκαταλείπετε ποτέ τα όνειρά σας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Καραλής.

Να σημειωθεί ότι ο πατέρας του Έλληνα Ολυμπιονίκη είναι από την Ελλάδα και είναι ο προπονητής του, Χάρης Καραλής, και η μητέρα του, Σάρα, είναι από την Ουγκάντα. Ο Καραλής βίωσε τον ρατσισμό λόγω του χρώματος του δέρματός του στον χώρο του στίβου και κάποια περίοδο είχε σκεφτεί και να αποσυρθεί.

Δείτε ξανά το τεράστιο άλμα του Εμμανουήλ Καραλή με το οποίο κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ: