Αθλητισμος

Το υπέρογκο ποσό που χρεώθηκε η Σιμόν Μπάιλς στο Παρίσι για ένα μπουκάλι σαμπάνια: «Είστε τρελοί;»

Πώς περιγράφει η χρυσή Ολυμπιονίκης το περιστατικό σε βίντεο στο TikTok

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το υπέρογκο ποσό που χρεώθηκε η Σιμόν Μπάιλς στο Παρίσι για ένα μπουκάλι σαμπάνια: «Είστε τρελοί;»

Η Σιμόν Μπάιλς αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που της ζητήθηκε σε club του Παρισιού, όπου βγήκε για να γιορτάσει μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Σιμόν Μπάιλς: «Επιχείρησαν να με χρεώσουν 26.000 δολάρια για ένα μπουκάλι σαμπάνια»

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η κορυφαία αθλήτρια από τις ΗΠΑ, η οποία κυριάρχησε για ακόμη μια φορά στα αγωνίσματα της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τις επιδόσεις της να της χαρίζουν τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο, περιγράφει όσα έγιναν το βράδυ μετά την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όταν βγήκε με φίλους της για να γιορτάσει τις επιτυχίες της.

@simonebilesowens

yappin away about nothing ….. next time I’m playing music lmao - football season has started 🤎BEAR DOWN🤎

♬ original sound - Simone Biles

Όπως αποκαλύπτει, η ίδια, μαζί με την οικογένειά της και φίλους της, βρέθηκαν σε γνωστό club της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου θέλησαν να παραγγείλουν μία σαμπάνια, με το νυχτερινό μαγαζί να επιχειρεί να τους χρεώσει με το υπέρογκο ποσό των 26.000 δολαρίων (σ.σ. περίπου 23,5 χιλιάδες ευρώ).

«Πήγα στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων και μετά αποφασίσαμε να βγούμε. Σε αυτό το club επιχείρησαν να με χρεώσουν 26.000 δολάρια για ένα μπουκάλι σαμπάνια!», λέει εξοργισμένη η Σιμόν Μπάιλς στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο TikTok.

«Είστε τρελοί;», συνεχίζει η ίδια, εξηγώντας ότι τελικά δεν πήρε τη σαμπάνια, «αλλά γιατί να προσπαθήσουν να με κοροϊδέψουν με αυτόν τον τρόπο;».