Αθλητισμος

Εμπαπέ: Ζητά 55 εκατομμύρια από την Παρί Σεν Ζερμέν

Σε ανεξόφλητα μπόνους και μισθούς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εμπαπέ: Ζητά 55 εκατομμύρια από την Παρί Σεν Ζερμέν - Σε ανεξόφλητα μπόνους και μισθούς

Μετά από επτά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Εμπαπέ μετακόμισε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος αστέρας, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση των «μερένγκες» με 2-0 επί της ιταλικής Αταλάντα στον τελικό του ευρωπαϊκού Supercup την Τετάρτη 14 Αυγούστου, φαίνεται να... ανθίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Εμπαπέ: Ζητά 55 εκατομμύρια από την Παρί Σεν Ζερμέν - Σε ανεξόφλητα μπόνους και μισθούς

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου του από την Παρί, ο Εμπαπέ εξακολουθεί να βρίσκεται σε διαμάχη με την πρώην ομάδα του - κύριος μέτοχος της οποίας είναι η Qatar Sports Investments - από την οποία ζητά την καταβολή ενός ποσού σχεδόν 55 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες της Le Monde, το οποίο η διοίκηση των Παριζιάνων δεν του έχει καταβάλει.

Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται το τελευταίο τμήμα του μπόνους υπογραφής (36 εκατ. ευρώ) που έπρεπε να λάβει ο παίκτης τον Φεβρουάριο, τους τελευταίους τρεις μισθούς που προβλέπονται στο συμβόλαιό του (Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος), καθώς και ένα «μπόνους ηθικής» και για αυτούς τους τρεις μήνες. Οι δικηγόροι του παίκτη έστειλαν επίσημη ειδοποίηση στην Παρί Σεν Ζερμέν στα μέσα Ιουνίου, όπως αποκάλυψε η L'Equipe.