Αθλητισμος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το Chat GPT να τον θάψει: «Τουλάχιστον κερδίζει το παιχνίδι με τα μαλλιά του»

«Ο τύπος φιλοσοφεί στο X. Θα είχε περισσότερα τρόπαια εάν δεν ασχολούνταν με το Instagram»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από το Chat GPT να τον θάψει: «Τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη Νέα Υόρκη εκεί όπου την Δευτέρα αρχίζει το US Open. Για την ώρα όμως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζήτησε από το ChatGPT να τον θάψει και στη συνέχεια δημοσίευσε κάποιες από τις απαντήσεις της τεχνητής νοημοσύνης.

Chat GPT  για Τσιτσιπά: Το forehand του ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να πάει

Το Chat GPT με τη σειρά του δεν του χαρίστηκε και τον στόλισε κανονικά. Του έγραψε για τα μαλλιά του, για τις φιλοσοφίες στο X, για τις λεζάντες στο Instagram και πολλά άλλα τα οποία δημοσίευσε ο Στέφανος.

«Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που την αλλαγή πλευράς μπορεί να την μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του.

Ίσως, αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να πάει», έγραψε το Chat GPT για τον Έλληνα τενίστα.