Αθλητισμος

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά την υπέρβαση με αντίπαλο τον Άγιαξ - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το συγκρότημα του Ντιέγκο Αλόνσο διεκδικεί την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europa League: Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άγιαξ με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ - Δύσκολη η αποστολή των «πράσινων» μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.
Αντιμέτωπος με τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ του Europa League © EPA/Georgia Panagopoulou

Europa League: Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άγιαξ με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ - Δύσκολη η αποστολή των «πράσινων» μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ.

Λιγόστεψε σημαντικά τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στα πλέι οφ του Europa League η ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από τον Άγιαξ.

Στοιχείο που φέρνει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά σε άλλον έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, καθώς στο κακό σενάριο ενός πιθανού αποκλεισμού, θα βρει στο διάβα του τη Λανς στα πλέι οφ του Conference League.

Παναθηναϊκός - Άγιαξ 0 - 1 | Highlights - UEFA Europa League 24/25 - 08/08/24 | COSMOTE SPORT HD

Παναθηναϊκός: Παίζει τα ρέστα του στο Europa League με αντίπαλο τον Άγιαξ

Οι πράσινοι πάντως είναι αποφασισμένοι να παίξουν το βράδυ  (15/8, 21:15, COSMOTESPORTS 2HD) τα ρέστα τους και να διεκδικήσουν στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα τις πιθανότητές τους για κάτι πολύ σπουδαίο.

Κυνηγώντας μία διπλά υπερβατική ανατροπή και πρόκριση, απέναντι σε μία από τις πιο βαριές φανέλες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Φώτης Ιωαννίδης επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά τον τραυματισμό του

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον προ εβδομάδας αγώνα στην Καλογρέζα.

Η πρώτη αφορά την κορυφή της επίθεσης, όπου ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει τη θέση του Άλεξ Γερεμέγεφ, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στη δεξιά ωμοπλάτη στις 7 Ιουνίου, στο φιλικό της Ελλάδας με τη Γερμανία. 

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο μυ κι έχει αυξημένες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού αντί του Γιάννη Κώτσιρα.

Από εκεί και πέρα, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν τόσο ο Τετέ (δεξιά αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι), όσο κι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς στον άξονα της μεσαίας γραμμής αντί του Άνταμ Τσέριν, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να καλύψουν οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάϊ, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μπακασέτας και Τζούριτσιτς.

Εκτός έχει μείνει ο Τζορτζ Μπάλντοκ λόγω ενόχλησης στον δικέφαλο μηριαίο μυ, ενώ στην αποστολή ο Αλόνσο έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Ακόμη και εκείνους που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως για παράδειγμα ο Φίλιπ Μαξ, καθώς οι πράσινοι θα προπονηθούν την Παρασκευή (16/8) στην Ολλανδία πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, ενόψει της πρεμιέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης (18/8, 20:00).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.