Αθλητισμος

Οι παίκτες της Κάλμαρ ξυρίζουν τα κεφάλια τους για συμπαράσταση στον αρχηγό τους που έχει καρκίνο

Ο Μάρκους Χέμεν «λύγισε» μόλις τους είδε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάλμαρ:  Οι παίκτες ξυρίζουν τα κεφάλια τους για τον αρχηγό τους που έχει καρκίνο - Ο Μάρκους Χέμεν «λύγισε» μόλις τους είδε

Ένα συγκινητικό βίντεο, που δείχνει την πραγματική δύναμη μιας ομάδας, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κάλμαρ AIK. Ο 24χρονος άσος του σουηδικού συλλόγου, Μάρκους Χέμεν, διαγνώστηκε πρόσφατα με καρκίνο και άρχισε θεραπείες με αποτέλεσμα να μείνει προσωρινά εκτός δράσης και να χάσει τα μαλλιά του.

Στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του, ωστόσο, δεν παίζει μόνος του. Οι συμπαίκτες του, ένας προς έναν, ξύρισαν τα κεφάλια τους σε ένδειξη συμπαράστασης. Η σουηδική ομάδα ανέβασε μάλιστα και σχετικό video, με τον ποδοσφαιριστή να «λυγίζει» στο θέαμα των ξυρισμένων συμπαικτών του.

«Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ», τόνισε.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της Κάλμαρ με το hashtag «Fuck cancer»: