Αθλητισμος

Ευγνωμοσύνη εξέφρασε η Ευαγγελία Πλατανιώτη για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Η ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευγνωμοσύνη εξέφρασε η Ευαγγελία Πλατανιώτη για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Ο Εμμανουήλ Καραλής και η Ευαγγελία Πλατανιώτη ηγήθηκαν της ελληνικής αποστολής στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες © EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΙΝΗΣ

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Aνάρτηση για την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έκανε τον απολογισμό για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με μια λέξη σε ανάρτησή της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη που ήταν η μια εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας, μαζί με τον Εμμανουήλ Καραλή στην τελετή έναρξης, ανέβασε στο Instagram, μερικά στιγμιότυπα από το Εθνικό Στάδιο της Γαλλίας, στα οποία απαθανατίστηκε να κρατάει την ελληνική σημαία.

Το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου, οι δύο σημαιοφόροι της Ελλάδας μπήκαν πρώτοι στο Εθνικό Στάδιο της Γαλλίας, στην αρχή της Τελετής Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του επί κοντώ και η αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ξεκίνησαν την είσοδο των σημαιοφόρων στο Stade de France.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου το ο ελληνικό δίδυμο εκτέλεσε με επιτυχία το πρόγραμμά του στο ελεύθερο σκέλος του αγωνίσματος, όπου  είχε τον υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας (60.200) από τα 17 ζευγάρια που συμμετείχαν. Συγκέντρωσαν 281.8418 βαθμούς και κατετάγησαν έκτες στην επιμέρους βαθμολογία του ελεύθερου προγράμματος.

Στο σύνολο, οι Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου έφτασαν τους 532.3002 βαθμούς και ανέβηκαν δύο θέσεις σε σχέση με χθες, ξεπερνώντας τα δίδυμα της Ισπανίας και της Ιαπωνίας, για να φτάσουν έκτες. Είναι η καλύτερη κατάταξη που έχει πάρει η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ισοφαρίζοντας την έκτη θέση της Χριστίνας Θαλασσινίδου στο σόλο, το 1992 στη Βαρκελώνη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.