Αθλητισμος

Η «αποστολή» του Τομ Κρουζ από το Παρίσι στο Χόλιγουντ (βίντεο)

O ηθοποιός «έκλεψε» την παράσταση στην τελετή λήξης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η «αποστολή» του Τομ Κρουζ από το Παρίσι στο Χόλιγουντ (βίντεο)
© EPA/DAN ANDERSON

Tομ Κρουζ: Από το Παρίσι η αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μεταφέρθηκε στο Χόλιγουντ

Ο Τομ Κρουζ έδωσε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού χολιγουντιανή ατμόσφαιρα όταν βούτηξε από την κορυφή του Stade de France για να σηματοδοτήσει την παράδοση στο Λος Άντζελες το 2028.

Αφού ο H.E.R. έπαιξε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ο Τομ Κρουζ πήδηξε από την οροφή του Stade de France -του μεγαλύτερου σταδίου της χώρας- και προσγειώθηκε στη σκηνή. Τον υποδέχθηκαν με εκκωφαντικές επευφημίες και τον χαιρέτησε η δήμαρχος του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας, η οποία παρέλαβε την Ολυμπιακή σημαία από τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια ανέβηκε σε μια μοτοσικλέτα με τη σημαία στη ρυμούλκηση και βγήκε από το στάδιο για να κάνει τη συμβολική παράδοση στο Λος Άντζελες. καθώς το «By the Way» των Red Hot Chili Peppers έπαιζε στο παρασκήνιο, ο Κρουζ κατηφόρισε στους δρόμους του Παρισιού και μπήκε σε ένα αεροπλάνο.

Σε ένα προηχογραφημένο τμήμα, στη συνέχεια έπεσε με αλεξίπτωτο από το αεροσκάφος, προσγειωνόμενος δίπλα στην πινακίδα του Χόλιγουντ. Μόλις προσγειώθηκε στο διάσημο ορόσημο, o Κρουζ προσάρμοσε τα πέντε ολυμπιακά δαχτυλίδια.

Ο Κρουζ βρέθηκε στο Παρίσι για την τελετή έναρξης στις 27 Ιουλίου και παρακολούθησε μερικούς αγώνες μαζί με άλλους αστέρες όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Αριάνα Γκράντε, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ. Μια μέρα πριν, στις 26 Ιουλίου, ανακηρύχθηκε ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής από την υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας Rachida Dati.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.