Αθλητισμος

Η ανάρτηση του πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή: «Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!»

Λίγες ημέρες πριν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο o Έλληνας πρωταθλητής είχε δημοσιεύσει μία τρυφερή throwback φωτογραφία

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εμμανουήλ Καραλής: Η ανάρτηση του πατέρα του

Ο Εμμανουήλ Καραλής κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και ανέλαβε τον ρόλο του σημαιοφόρου στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πατέρας του Εμμανουήλ Καραλή, έγραψε ένα δημόσιο μήνυμα στον γιο του όπου ανάρτησε πρώτα, κοινές φωτογραφίες των δυο τους με την αδερφή και τη μητέρα του και σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν!!!».

Λίγες ημέρες πριν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, ο Εμμανουήλ Καραλής δημοσίευσε μία τρυφερή throwback φωτογραφία με τον πατέρα του, Χάρη. Ο Εμμανουήλ Καραλής θέλησε να μοιραστεί στις 29 Ιουλίου ένα κολάζ φωτογραφιών με τους ακολούθους του στο Χ. Στην πρώτη φωτογραφία ο Ολυμπιονίκης ποζάρει κρατώντας από τους ώμους τον πατέρα του, κάτω από το έμβλημα των Ολυμπιακών Αγώνων, τους ολυμπιακούς κύκλους, στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τον Χάρη Καραλή να σηκώνει ψηλά τον γιο του, Εμμανουήλ όταν ήταν ακόμη βρέφος. Όπως γράφει ο σπουδαίος Manolo ήταν η πρώτη φορά που ο πατέρας του τον έβαλε στο στρώμα του άλματος επί κοντώ, σχεδόν 20 χρόνια πριν. «Ποιος να φανταζόταν ότι από την πρώτη μέρα που με πηγές στο στρώμα του άλματος επί κοντώ 20 χρονιά μετά θα Πηγαίναμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί! Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα», γράφει στη λεζάντα των δύο τρυφερών φωτογραφιών ο Εμμανουήλ Καραλής.