Αθλητισμος

Λύγισε η Ελίνα Τζένγκο: Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, το στρες και το άγχος

Κατάθεση ψυχής από την Ελληνίδα αθλήτρια μετά την 9η θέση στον τελικό του ακοντισμού

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Λύγισε η Ελίνα Τζένγκο στις δηλώσεις της - Κατάθεση ψυχής από την Ελληνίδα αθλήτρια μετά την 9η θέση στον τελικό του ακοντισμού

Η Ελίνα Τζένγκο έμεινε στην 9η θέση του ακοντισμού στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ούτε στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα.

Έχοντας μείνει εκτός 8άδας στην τελευταία βολή, η Ελίνα Τζένγκο «λύγισε» στην αγκαλιά του προπονητή της, αλλά ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και στις δηλώσεις της στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις της Ελίνας Τζένγκο

«Στον αγώνα δεν συγκρατήθηκα, παρασύρθηκα γιατί ξεκίνησα καλά. Πίστεψα πολύ στον εαυτό μου, ήθελα να πάω όλα για όλα. Έπρεπε να πάω πιο συγκρατημένα. Κλαίω γιατί βγαίνει όλη η πίεση, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής, που έφτασα έως εδώ.

»Στόχος μου ήταν η οκτάδα, με πέταξαν έξω για μία θέση. Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, από το στρες και από το άγχος. Δεν τα παρατάω, ήταν μία τεράστια εμπειρία και ευελπιστώ πως την επόμενη φορά θα είμαι πολύ διαφορετική. Είναι πολύ πιεστικό όλο αυτό, τώρα μου φεύγει το βάρος των αγώνων και γι’ αυτό κλαίω»