Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε την Αυστραλία 15-9

Θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Εθνική Πόλο Ανδρών νίκησε την Αυστραλία 15-9 και θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία

Η Εθνική Πόλο Ανδρών δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας της απέναντι στην Αυστραλία, την οποία και νίκησε με 15-9 και πλέον θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή (11/8, 10:00) απέναντι στην Ισπανία.

Η Εθνική Πόλο Ανδρών πείσμωσε μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και ξέσπασε πάνω στην Αυστραλία, την οποία νίκησε με 15-9 για τις θέσεις 5-8 με εξαιρετικό ρυθμό στην επίθεση και άριστη συμπεριφορά στην άμυνα.

Η "γαλανόλευκη" είχε εξαιρετικό πρόσωπο στην άμυνα, αναγκάζοντας τους Αυστραλούς να εκτελούν από μακριά ενώ οι Έλληνες διεθνείς έβγαζαν με συνέπεια τα μπλοκ απέναντι στα σουτ των αντιπάλων τους. Επιθετικά το πλάνο του Θοδωρή Βλάχου βγήκε σε όλο το παιχνίδι, κάτι που έδωσε από νωρίς διαφορά στην Ελλάδα. Εξαιρετική παρουσία από τον Κώστα Κάκαρη που σκόραρε τέσσερα γκολ.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει για την πέμπτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Κυριακή (11/8) στις 10:00 κόντρα στην Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 5-3