Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Γαλλίδα αθλήτρια έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μετά τον τερματισμό

Δείτε το βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθλήτρια έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της μετά τον τερματισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της © X

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αθλήτρια έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό της - Δείτε το βίντεο

Μία ξεχωριστή και άκρως ρομαντική έκπληξη στον σύντροφό της έκανε η Alice Finot αμέσως μετά τον τελικό των 3.000 μέτρων στιπλ γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι

Η Γαλλίδα αθλήτρια, Alice Finot, κατέλαβε την 4η θέση και κατάφερε νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αμέσως μετά την εντυπωσιακή κούρσα, η αθλήτρια κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, που βρισκόταν στις κερκίδες του Stade de France και του έκανε πρόταση γάμου, γονατίζοντας μπροστά του. Οι φίλοι και συνεργάτες που βρίσκονταν κοντά στο ζευγάρι ξετρελάθηκαν, ενώ ενθουσιασμένο ήταν και το κοινό που έσπευσε να χειροκροτήσει το ζευγάρι. 

Η Alice Finot κατέρριψε το ευρωπαϊκό ρεκόρ τερματίζοντας με χρόνο 8:58.67, πίσω από τους Ολυμπιονίκες Winfred Yavi, Peruth Chemutai και Faith Cherotich. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που τέσσερις γυναίκες ολοκλήρωσαν τον αγώνα σε λιγότερο από 9 λεπτά. «Είμαι 7 δευτερόλεπτα κάτω από το προσωπικό μου ρεκόρ. Αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ», δήλωσε η Alice Finot και πρόσθεσε για την εντυπωσιακή κούρσα της: «Κατάφερα επιτέλους να εκφραστώ. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα σταθείς ικανός να το κάνεις αυτό. Υπήρχε πολλή ενθάρρυνση πριν τον αγώνα. Είναι μια στιγμή που θες να είσαι παρών στο τώρα. Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία».

Δείτε τη στιγμή που η Alice Finot κάνει πρόταση γάμου στον σύντροφό της

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.