Αθλητισμος

«Πάγωσε» το στάδιο από την πτώση του Λαμέχα Γκίρμα στα 3.000 μ. μετ' εμποδίων (βίντεο)

Μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λαμένα Γκίρμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος
Λαμέχα Γκίρμα: Τραυματισμός - σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες © EPA / RONALD WITTEK

Λαμέχα Γκίρμα: Τραυματισμός - σοκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Μεταφέρθηκε με φορείο στο νοσοκομείο

Ο Lamecha Girma (Λαμέχα Γκίρμα) σόκαρε τους θεατές του τελικού των 3.000 μ. μετ' εμποδίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, όταν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας τις αισθήσεις του. 

Ο Λαμέχα Γκίρμα σκόνταψε στο τελευταία εμπόδιο και έπεσε, «παγώνοντας» τόσο τους συναθλητές του, όσο και τους θεατές. Γρήγορα έσπευσαν κοντά του για βοήθεια γιατροί, ενώ με φορείο μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

«Στα 40 χρόνια σχολιασμού για το τρέξιμο μετ' εμποδίων, δεν έχω δει ποτέ τέτοια πτώση», είπε ο εκφωνητής του Peacock Λι Ντίφεϊ, σύμφωνα με το The Athletic. «Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και του στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση. Το Paris 2024 βρίσκεται σε στενή επαφή με την Αιθιοπική NOC για να ενημερώνεται για την κατάστασή του», ανέφεραν οι διοργανωτές στον Guardian. 

Ο 23χρονος, ο οποίος ήταν ασημένιος στους Αγώνες του Τόκιο και τα δύο τελευταία παγκόσμια πρωταθλήματα, με την ομάδα του να επιβεβαιώνει ότι ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του και μπορούσε να μιλήσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.