Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή: «Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει»

Οι δηλώσεις του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε άλμα στα 8.48μ. στον τελικό του μήκους και χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μίλτος Τεντόγλου μετά την απονομή: «Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει» - Οι δηλώσεις του Έλληνα χρυσού Ολυμπιονίκη

Ο Μίλτος Τεντόγλου παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο το χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ εκφράζοντας την υπερηφάνεια του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d39ucgknbto1)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στην κάμερα της ΕΡΤ

«Πολύ όμορφο μετάλλιο, μου αρέσει. Ωραία απονομή, το ευχαριστήθηκα. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τον Εθνικό Ύμνο, σε πάρα πολλά μέρη του κόσμου, κάθε φορά είναι διαφορετικό. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ακόμα πιο σημαντικό και εντυπωσιακό.

Μου άρεσε περισσότερο σήμερα, γιατί υπήρχαν άτομα στις κερκίδες αυτή τη φορά, στο Τόκιο δεν υπήρχε κανένας. Ήταν και η μητέρα μου και η αδερφή μου. Είναι ξεχωριστό. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και έβλεπα την ελληνική σημαία απέναντι, περήφανος.

Τα είδα όλα τα άλματά μου, ευχαριστημένος είμαι. Ήταν όλα μεγάλα άλματα, τεχνικά ήταν ωραία. Υπήρχαν κάποια πράγματα που μπορούσα να αλλάξω στη φόρα μου. Είχα ένα θέμα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, με τα παπούτσια.

Έπρεπε να φορέσω καινούργιο ζευγάρι παπούτσια και δεν είχα χρόνο να τα συνηθίσω και δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση, όσο έχω συνήθως σε αυτό το κομμάτι».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d39tv6mod9dt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.