Αθλητισμος

Βλάχος: «Ο τρόπος που χάσαμε είναι μαχαιριά στην καρδιά»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη Σερβία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά την ήττα της Εθνικής ανδρών από τη Σερβία στα προημιτελικά του τουρνουά πόλο.
Απογοητευμένος στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 © Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Απογοητευμένος στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 © Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Την ήττα γνώρισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Εθνική ανδρών πόλο από τη Σερβία για την προημιτελική φάση, με τον Θοδωρή Βλάχο να δηλώνει απογοητευμένος.

Μετά το τέλος του αγώνα για τους «8» των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ο Θοδωρής Βλάχος δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο που αποκλείστηκε η Εθνική πόλο από την Σερβία και βγήκε εκτός μεταλλίων.

Η Ελλάδα μένει έξω από τους ημιτελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, με ένα απίστευτο γκολ του Νίκολα Γιάκσιτς, 1.2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του προημιτελικού με τη Σερβία να αφήνει την εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών εκτός τετράδας.

Απογοητευμένος όσο και οι παίκτες, ο Θοδωρής Βλάχος του δεν μπορούσε να περιγράψει καλύτερα… αυτό που ένιωθαν άπαντες στην εθνική. «Μαχαιριά στην καρδιά», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, που πρόσθεσε: «Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι».

Διαβάστε περισσότερα στο debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.