Αθλητισμος

Παίκτης χόκεϊ της Αυστραλίας συνελήφθη για αγορά κοκαΐνης στο Παρίσι 2024

Επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται υπό κράτηση η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παίκτης χόκεϊ της ανδρικής ομάδας της Αυστραλίας συνελήφθη για αγορά κοκαΐνης - Μάρτυρες αγοροπωλησίας στο Παρίσι αστυνομικοί. 

Ένα μέλος της ανδρικής ομάδας χόκεϊ της Αυστραλίας που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία και κρατείται, κατηγορούμενος για αγορά ποσότητας κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού για το περιστατικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, «αστυνομικοί που υπήρξαν μάρτυρες αγοροπωλησίας κοκαΐνης, στην είσοδο ενός κτιρίου στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού τη νύχτα της 6ης προς 7 Αυγούστου, συνέλαβαν τον πωλητή, γεννημένο τον Δεκέμβριο του 2006, και τον αγοραστή, γεννημένο τον Σεπτέμβριο του 1995 στην Αυστραλία».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι αθλητής της ομάδας βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς να σχολιάσει το λόγο της σύλληψής του, ενώ τονίζει ότι φροντίζει για την υποστήριξή του.

Γαλλικά ΜΜΕ, που επικαλούνται αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι η σύλληψη αφορούσε την αγορά ενός γραμμαρίου κοκαΐνης.

Η ανδρική ομάδα χόκεϊ της Αυστραλίας έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Κυριακή (4/8), όταν ηττήθηκε 2-0 από την Ολλανδία στον προημιτελικό.