Αθλητισμος

Ήττα για τη Μαρία Πρεβολαράκη στην πρεμιέρα της πάλης

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε από τη Γερμανίδα Ανίκα Βέντλε και περιμένει τα αποτελέσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα για τη Μαρία Πρεβολαράκη στον πρώτο αγώνα της πάλης από τη Γερμανίδα Βέντλε - Από τι εξαρτάται το μέλλον της στη διοργάνωση.
Ήττα για τη Μαρία Πρεβολαράκη (στη φωτογραφία με κόκκινη εμφάνιση) από την Ανίκα Βέντλε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 © EPA/Yahya Arhab

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα για τη Μαρία Πρεβολαράκη στον πρώτο αγώνα της πάλης από τη Γερμανίδα Βέντλε - Από τι εξαρτάται το μέλλον της στη διοργάνωση.

Στον πρώτο αγώνα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για το τουρνουά πάλης, η Μαρία Πρεβολαράκη έχασε με 3-2 από τη Γερμανίδα Άνικα Βέντλε.

Τώρα, το μέλλον της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 συναρτάται απολύτως από την πορεία της Γερμανίδας, καθώς αν η Βέντλε φτάσει στον τελικό της κατηγορίας, η Πρεβολαράκη θα συνεχίσει αύριο στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήττα για την Πρεβολαράκη στην πρεμιέρα

Αναλυτικότερα, η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα της στο Ολυμπιακό τουρνουά πάλης των Αγώνων Παρίσι 2024, στη φάση των «16».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d39lb7o9z0nl)

Στο πλαίσιο των 53 κιλών η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε με 3-2 από την Γερμανίδα Ανίκα Βέντλε και τώρα περιμένει τα επόμενα αποτελέσματα της αντιπάλου της για να μάθει αν θα συνεχίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο debut.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.