Αθλητισμος

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έρχεται στην Ελλάδα - Του κανόνισε διακοπές ο Καραλής

Σε ποιο νησί θα βρεθεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις (αριστερά) και ο Εμμμανουήλ Καραλής (δεξιά)
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα © ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα - Σε ποιο νησί θα βρεθεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Αρμάντ Ντουπλάντις, έρχεται στην Ελλάδα και μάλιστα, ο Εμμανουήλ Καραλής είναι εκείνος που του κανόνισε διακοπές για να γιορτάσουν τις σπουδαίες διακρίσεις τους μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ναι θα έρθω Ελλάδα, αλλά εσένα δεν θα σου πω, χθες μου έκανες πολλές ερωτήσεις», είπε στον απεσταλμένο του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν αυτός που κανόνισε διακοπές στην Ελλάδα. Ο Καραλής με τον οποίο είναι παιδικοί φίλοι, φρόντισε ο Ντουπλάντις να πάει στη Σαντορίνη, μαζί με την σύντροφό του.

Αρμάντ Ντουπλάντις και Εμμανουήλ Καραλής μία φιλία που κρατάει χρόνια

Αρμάντ Ντουπλάντις και Εμμανουήλ Καραλής έγραψαν ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Ο αθλητής - φαινόμενο που ακούει στο όνομα Ντουπλάντις έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ περνώντας από τα 6.25μ. με την τρίτη προσπάθεια!

Ο Εμμανουήλ Καραλής μπήκε και αυτός στο πάνθεον των Ολυμπιακών Αγώνων κατακτώντας το πρώτο του μετάλλιο σε Ολυμπιάδα, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που μέχρι τα 5.90μ. δεν είχε άκυρη προσπάθεια. Τι κοινό έχουν όμως αυτοί οι δύο πέρα από μια πολύ δυνατή φιλία;

Αρμάντ Ντουπλάντις και Εμμανουήλ Καραλής εννέα χρόνια μετά, συναντήθηκαν ξανά στο βάθρο μεγάλης διοργάνωσης. Το 2015 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων του Κάλι, ο Σουηδός είχε ανέβει και τότε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου περνώντας τα 5.30μ ενώ ο Καραλής είχε βρεθεί και αυτός στο πόντιουμ περνώντας τα 5.20μ.

Οι δύο τους έχουν περάσει μαζί από όλα τα πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών και έχουν χτίσει μια δυνατή φιλία, που φάνηκε και χθες στο Παρίσι. Γιατί ο αθλητισμός δεν είναι ό,τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο άλλα ό,τι παραμένει έξω από αυτόν.

Καραλής και Ντουπλάντις συναντήθηκαν στην κορυφή 9 χρόνια μετά
Καραλής και Ντουπλάντις συναντήθηκαν στην κορυφή 9 χρόνια μετά

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.