Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου: Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος

Οι νέες δηλώσεις του Χρυσού Ολυμπιονίκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μίλτος Τεντόγλου: Οι νέες δηλώσεις του χρυσού Ολυμπιονίκη μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και την αποθέωση. Ο Ολυμπιονίκης δήλωσε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο, όμως, δεν «βγήκε».

«Ήταν δύσκολος αγώνας, με πολλή πίεση. Ο αέρας άλλαζε συνέχεια και δεν μπορούσε να γίνει μεγάλη επίδοση. Μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά δεν θα ήταν όμως ρεκόρ. Θα μπορούσα να κάνω 8.55μ. Δεν βγήκε, αλλά δεν πειράζει. Ήμουν σταθερός στα άλματά μου. Είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε», είπε ο Μίλτος Τεντόγλου και πρόσθεσε: «Με ικανοποιεί που δεν χρειάστηκε να φτάσω έως την τελευταία προσπάθεια. Ήμουν καλός από την αρχή. Έκανα καλύτερη επίδοση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επομένως είμαι ευχαριστημένος».

Σε ερώτηση για το τι είναι πιο σημαντικό: να κατακτάς το χρυσό στην τελευταία προσπάθεια, όπως έγινε στο Τόκιο, ή να ελέγχεις τον αγώνα όπως στο Παρίσι, ο Ολυμπιονίκης απάντησε: «Άμα έχεις επιλογή είναι καλύτερα στην τελευταία προσπάθεια. Είσαι πιο μάγκας άμα το κάνεις. Έχω αποδείξει σε δύο μεγάλα πρωταθλήματα ότι το έχω κάνει, όπως και σε πολλά μίτινγκ. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να το κάνω, δεν χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια».

«Έβλεπα πάρα πολλές ελληνικές σημαίες στο γήπεδο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να πέρασαν ωραία» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες που απόλαυσαν τα άλματά του. 

Μίλτος Τεντόγλου: Δεν συναρπάζομαι εύκολα, δεν ξέρω γιατί

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Sport24, ο Μίλτος Τεντόγλου σημείωσε: «Δεν συναρπάζομαι εύκολα, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθώ να παραμείνω προσηλωμένος σε αυτό που κάνω, αλλά είμαι περήφανος για όσα πέτυχα σήμερα. Δουλεύω σκληρά, είμαι επίμονος και έξυπνος γιατί ξέρω τι πρέπει να κάνω και πότε να το κάνω. Δεν υπάρχει μυστικό, απλώς είμαι καλός στην τεχνική. Εχω δουλέψει πολλά χρόνια, είμαι πλέον έμπειρος και αποφεύγω τα λάθη. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, μένω μόνος πολλές φορές και δεν δίνω σημασία τι λένε οι άλλοι. Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος».

Διαβάστε επίσης → Φρενίτιδα στο Χ για τον χρυσό Μίλτο Τεντόγλου - Memes, συγκίνηση και αποθέωση για τον Ολυμπιονίκη