Αθλητισμος

Η Τέιλορ Σουίφτ εξυμνεί τρεις Αμερικανίδες αθλήτριες σε βίντεο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Μην φοβάστε ποτέ να τους δείξετε ποιες είστε» λέει η ποπ σταρ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Τέιλορ Σουίφτ εξυμνεί Αμερικανίδες αθλήτριες - Το μήνυμα που στέλνει

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι αφηγήτρια σε διαφημιστικό βίντεο του NBC, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στα αστέρια της Team USA που έχουν εξασφαλίσει μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. 

Το εμβληματικό τραγούδι της «Style» - από την έκδοση του άλμπουμ της του 1989 που επανακυκλοφόρησε - ακούγεται παράλληλα με την αφήγηση της Τέιλορ Σουίφτ στο κλιπ διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο συμμετέχουν η γυμνάστρια Σιμόν Μπάιλς, η κολυμβήτρια Κέιτι Λεντέκι και η σπρίντερ Σα'Κάρι Ρίτσαρντσον.

Η Τέιλορ Σουίφτ στέλνει το μήνυμά της σε τρεις σπουδαίες αθλήτριες της Αμερικής

«Μην φοβάστε ποτέ να τους δείξετε ποιες είστε, ειδικά όταν όλος ο κόσμος σας παρακολουθεί» λέει η Τέιλορ Σουίφτ και προσθέτει: «Επειδή δεν υπάρχει μόνον ένας τρόπος να είσαι η καλύτερη. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος να εμπνεύσετε όλους τους άλλους που κάποια μέρα θα ακολουθήσουν. Κάνετε αυτό που αγαπάτε. Αγαπάτε αυτό που κάνετε. Πιστεύετε στο στυλ σας, όποιο κι αν είναι αυτό».

Το βίντεο αρχίζει με την προβολή της φράσης του ινδάλματος της μόδας Coco Chanel και ακολουθούν στιγμιότυπα με τις Μπάιλς, Λεντέκι και Ρίτσαρντσον.

H Τέιλορ Σουίφτ θα δώσει στο Wembley Stadium του Λονδίνου πέντε συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας της «Eras Tour» από τις 15 έως τις 20 Αυγούστου. Μαζί της θα είναι οι Paramore, που άνοιξαν όλες τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη, καθώς και ειδικοί καλεσμένοι, SOFIA ISELLA, Holly Humberstone, Suki Waterhouse, Maisie Peters και Raye.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ