Αθλητισμος

O Άρμαντ Ντουπλάντις πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ όπως ο viral Τούρκος σκοπευτής (εικόνες)

Η αντίδραση του Γιουσού Ντικέτς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

O Άρμαντ Ντουπλάντις πανηγύρισε όπως ο viral Τούρκος σκοπευτής, Γιουσού Ντικέτς - Η αντίδρασή του

Με έναν ... viral τρόπο θέλησε ο Άρμαντ Ντουπλάντις να πανηγυρίσει τη σπουδαία εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και το παγκόσμιο ρεκόρ που κατέκτησε με άλμα 6,25 μ.. Με το ένα χέρι «στην τσέπη» και το άλλο να σχηματίζει με τα δάχτυλα όπλο, θέλησε να μιμηθεί τον viral Τούρκο σκοπευτή Γιουσού Ντίκετς. 

Φυσικά, ο πανηγυρισμός του Σουηδού Ολυμπιονίκη Άρμαντ Ντουπλάντις, δεν θα μπορούσε να μην γίνει επίσης viral. 

Ο Τούρκος σκοπευτής ανταπέδωσε την τιμή που του έκανε ο Άρμαντ Ντουπλάντις, αναρτώντας στο Χ τη φωτογραφία του νεαρού αθλητή, λέγοντάς του «συγχαρητήρια». 

Δείτε τον σπουδαίο Άρμαντ Ντουπλάντις να καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ

Ο απίστευτος Αρμάντ Ντουπλάντις, «πέταξε» στα 6 μέτρα και 25 εκατοστά και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Ο Ντουμπλάντις, βελτίωσε τη δίκη του επίδοση, με 6,24μ που είχε πετύχει στις 20 Απριλίου 2024 στην Σιαμέν.

Ο Μόντο Ντουπλάντις έβαλε τον πήχη στα 6,10 μέτρα, που πέρασε με την πρώτη. Έτσι, ο Σουηδός έκανε δικό του και το Ολυμπιακό ρεκόρ που ανήκε στον Τιάγκο Μπραζ από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο Σουηδός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μόντο Ντουπλάντις στη συνέχεια επιχείρησε στα 6,25 μέτρα για να βελτιώσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Σουηδός απέτυχε στα δύο πρώτα του άλματα, αλλά στο τρίτο τα κατάφερε ξεσηκώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο Stade de France.