Αθλητισμος

«Απίστευτο συναίσθημα»: Η δήλωση της Αριάδνης Αδαμοπούλου μετά την πρόκριση στον τελικό

Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια - Η ενόχληση που την ανησυχεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αριάδνη Αδαμοπούλου εξέφρασε τη χαρά της μετά την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ - Οι δηλώσεις στην κάμερα.
Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Αριάδνη Αδαμοπούλου μετά την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 © Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Αριάδνη Αδαμοπούλου εξέφρασε τη χαρά της μετά την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ - Οι δηλώσεις στην κάμερα.

Απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για την Αριάδνη Αδαμοπούλου, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι, η Αριάδνη Αδαμοπούλου θα βρεθεί στον τελικό του επί κοντώ, όπου για πρώτη φορά στα Ολυμπιακά χρονικά θα διαγωνιστούν είκοσι αθλήτριες.

Μετά την επιτυχία της στον προκριματικό που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, η Αριάδνη Αδαμοπούλου μίλησε στην κάμερα, δηλώνοντας «πάρα πολύ χαρούμενη, ωστόσο έχω ανάμεικτα συναισθήματα», ενώ αναφέρθηκε και σε ένα τράβηγμα που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο debut.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.