Αθλητισμος

«Τρελαμένος και ευγνώμων»: Η πρώτη ανάρτηση Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο

«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο»

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χάλκινο μετάλλιο - To «ευχαριστώ» και τα συναισθήματα μετά την ιστορική επιτυχία του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε στο Instagram τέσσερις δυνατές φωτογραφίες από την ιστορική συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Με λίγες λέξεις θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες και δηλώνει ότι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει τη σπουδαία διάκριση. 

Ο «βασιλιάς των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, έγινε την Κυριακή (4.8) ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο αγώνισμά του. «Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής», γράφει στην ανάρτησή του ο Ολυμπιονίκης. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δηλώνει «τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια». Ο Ολυμπιονίκης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους προπονητές του και όσους είχε στο πλευρό του και σε αυτήν τη σπουδαία αναμέτρηση. Φυσικά, ξεχωριστό «ευχαριστώ» στα τρία κορίτσια του: τις κόρες και τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση. 

Λευτέρης Πετρούνιας: Η ανάρτηση μετά το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο

Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο ! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος, τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ραφτη, τον Νίκο Προβιά, τον Οδυσσέα Παξινό, την Ιβανα Τζουριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου! Βασιλική Μιλλούση, σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και τη δύναμη που μου δίνουν!

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση: Η συγκινητική αγκαλιά μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

Από το πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια δεν θα μπορούσε να λείπει η Βασιλική Μιλλούση που αμέσως μετά την κατάκτηση του μεταλλίου έσπευσε κοντά του. Το ζευγάρι έκανε μία μεγάλη αγκαλιά, με τους δύο αθλητές να ξεσπούν σε κλάματα.

Σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, όπου θα έκανε δηλώσεις, λέγοντας: «Με συγχωρείτε, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες».

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για την ιστορική κατάκτηση του μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια και αποκάλυψε όσα συζήτησαν πριν αγωνιστεί. 

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος. Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα ''κάντο για τα κορίτσια μας''. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ότι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση και πρόσθεσε: 

«Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ».