Αθλητισμος

«Κάντο για τα κορίτσια μας»: Όσα είπε η Βασιλική Μιλλούση στον Λευτέρη Πετρούνια λίγο πριν το χάλκινο

Η όλο συγκίνηση αγκαλιά μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγκαλιά με τη Βασιλική Μιλλούση
Λευτέρης Πετρούνιας: Όσα του είπε η Βασιλική Μιλλούση πριν το χάλκινο © Glomex / ERT

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αγκαλιά με τη Βασιλική Μιλλούση μετά την κατάκτηση του μεταλλίου και όσα του είπε πριν αγωνιστεί

Ο «βασιλιάς των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε την Κυριακή (4.8) ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, αφού έγινε ο έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών στον πίνακα μεταλλίων στο αγώνισμα.

Από το πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια δεν θα μπορούσε να λείπει η Βασιλική Μιλλούση που αμέσως μετά την κατάκτηση του μεταλλίου έσπευσε κοντά του. Το ζευγάρι έκανε μία μεγάλη αγκαλιά, με τους δύο αθλητές να ξεσπούν σε κλάματα.

Σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε συγγνώμη από τη δημοσιογράφο της ΕΡΤ, όπου θα έκανε δηλώσεις, λέγοντας: «Με συγχωρείτε, αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω την οικογένειά μου μετά από είκοσι μέρες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3761s3gbiy1)

Λευτέρης Πετρούνιας: Όσα του είπε η Βασιλική Μιλλούση πριν την κατάκτηση του μεταλλίου

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για την ιστορική κατάκτηση του μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια και αποκάλυψε όσα συζήτησαν πριν αγωνιστεί. 

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος. Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα ''κάντο για τα κορίτσια μας''. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ότι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση και πρόσθεσε: 

«Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d379g4b1oeqx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.