Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε στο γρασίδι λόγω ζέστης

Αρκετοί αθλητές έχουν διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν κοιμήθηκε στο γρασίδι λόγω ζέστης
© Instagram

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δίπλα σε παγκάκι κοιμήθηκε ο κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν

Ένας κολυμβητής που παραπονιέται ότι χάνει τον ύπνο του από τη «ζέστη και το θόρυβο» στο χωριό των αθλητών, κατέφυγε για ύπνο στο γρασίδι δίπλα σε ένα παγκάκι του πάρκου των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Τόμας Τσέκον, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ πολλών αθλητών που έχουν εκφράσει παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσης και το φαγητό, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ένας Σαουδάραβας κωπηλάτης εντόπισε τον Τσεκόν να κοιμάται και το δημοσίευσε στο Instagram, σημειώνοντας την τοποθεσία ως μέσα στους χώρους του Ολυμπιακού Χωριού. 

Ο 23χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν για τις συνθήκες που επικρατούν στο χωριό: «Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι».

Άλλες αθλήτριες που έθεσαν θέμα με το χωριό είναι η Κόκο Γκοφ η οποία αποκάλυψε ότι μια συναθλήτρια της γυναικείας ομάδας τένις εγκατέλειψε το χωριό αφού βρήκε τα διαμερίσματα «πολύ στενά». 

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων είχαν καυχηθεί για τους σεφ της Michelin, αλλά οι αθλητές της Μ. Βρετανίας έχουν παραπονεθεί για ελλείψεις και ανεπαρκή ποιότητα του φαγητού.

Πηγή: Τhe Times

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.