Αθλητισμος

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση: «Με συγχωρείτε. Έχω να την δω είκοσι μέρες»

Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Λευτέρης Πετρούνιας στην αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση: «Με συγχωρείτε. Έχω να την δω είκοσι μέρες»
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 9η ΗΜΕΡΑ / ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ / ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πετρούνιας: Στην αγκαλιά της συζύγου του μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Λευτέρης Πετρούνιας κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ δίχως να μπορεί να διαχειριστεί την μεγάλη συναισθηματική του φόρτιση. Αφορμή γι’ αυτήν, πέραν βεβαίως της επιτυχίας του, στάθηκε η τρυφερή αγκαλιά της συζύγου του, Βασιλικής Μιλλούση.

«Συγνώμη! Με συγχωρείτε! Την βλέπω για πρώτη φορά μετά από 20 μέρες, όλα καλά. Τι να πω; Με συγχωρείτε» ψέλλισε, με μάτια δακρυσμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας αμέσως μετά την αγκαλιά της εκλεκτής της καρδιάς του. «Ήρθα ακριβώς για αυτό εδώ το πράγμα στη Γαλλία και έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από το Τόκιο. Μεσολάβησαν τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο και ένα χειρουργείο».

«Και πολλά άλλα πράγματα που συμβαίνουν πίσω στην Ελλάδα. Δεν είμαι 20 χρονών πλέον, είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Και αυτό, όπως και να έχει, με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι εδώ. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο, δεν στοχεύαμε κάποιο συγκεκριμένο μετάλλιο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.