Αθλητισμος

Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι θα καταλύσει η Εθνική Ελλάδας - Παράπονα για το Ολυμπιακό Χωριό

Δυσαρέσκεια για τις συνθήκες διαμονής των αθλητών και αποχωρήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι η Εθνική ανδρών μπάσκετ - Αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό - Η απόφαση της ΕΟΚ
Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι θα καταλύσει η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 © Eurokinissi

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι η Εθνική ανδρών μπάσκετ - Αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό - Η απόφαση της ΕΟΚ

Συνεχίζει την προσπάθειά της για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Εθνική ανδρών μπάσκετ.

Επόμενος αντίπαλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 η Γερμανία, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε ξενοδοχείο του Παρισιού και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα που πραγματοποιείται την Τρίτη (6/8, 12:00) για την προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ. 

Σε ξενοδοχείο στο Παρίσι η Εθνική - Παράπονα για το Ολυμπιακό Χωριό

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με αφορμή τις πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις. 

Ως εκ τούτου η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Την Τρίτη (6/8) ο πρώτος «τελικός» με Γερμανία

Μετά το «δώρο» της Σερβίας (νίκησε με +11 το Νότιο Σουδάν) στην Ελλάδα, η γαλανόλευκη προκρίθηκε στον νοκ άουτ προημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. 

Η αναμέτρηση που κρίνει και την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα ημιτελικά θα διεξαχθεί στις 6/8 στις 12:00 το μεσημέρι στην Ακόρ Αρένα, καθώς το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ αποχαιρετά τη Λιλ και συνεχίζει στο Παρίσι μέχρι τον τελικό. 

Στην περίπτωση που η Εθνική κάμψει την αντίσταση της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, τότε στην τετράδα θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία-Καναδάς, όπερ σημαίνει ότι οι πανίσχυρες ΗΠΑ μπορούν να βρεθούν στο δρόμο της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη μόνο στον τελικό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.