Αθλητισμος

Ξέσπασε σε κλάματα η ίντερσεξ πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ μετά νίκη της: Είμαι γυναίκα

Κέρδισε την Ουγγαρέζα αντίπαλο της με ομόφωνη απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξέσπασε σε κλάματα η ίντερσεξ πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ μετά νίκη της: Είμαι γυναίκα
© Herb Ball/Getty Images/Ideal Image

Ιμάνι Κελίφ: Ξέσπασε σε κλάματα η ίντερσεξ πυγμάχος μετά νίκη της 

Η Ιμάνι Κελίφ ξεχείλισε από δάκρυα χαράς καθώς έβγαινε από το ρινγκ μετά την επικράτησή της επί της Ουγγαρέζας αντιπάλου της, νίκη η οποία της εξασφάλισε ένα ολυμπιακό μετάλλιο. 

Η Ιμάνι Κελίφ, στον απόηχο του σάλου που είχε προηγηθεί για τη συμμετοχή της και την αποχώρηση της Ιταλίδας αντιπάλου μόλις 46” μετά την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, πήρε την άνετη νίκη (5-0) κόντρα στην Άνα Λούκα Χαμόρι από την Ουγγαρία και προκρίθηκε στα ημιτελικά της κατηγορίας των 66 κιλών, κάτι που σημαίνει ότι εξασφάλισε τουλάχιστον το χάλκινο μετάλλιο (σ.σ. στα μαχητικά αθλήματα δίνονται δύο χάλκινα στους ηττημένους των ημιτελικών).

Imane Khelif has just won convincingly to make it to the Olympic semi-final in the Women's Welterweight division 🥊 She was in tears as her name was called! #Paris2024 #Olympics

Posted by Eurosport on Saturday, August 3, 2024

Μια ημέρα πριν τον αγώνα, η Χάμορι, η πυγμάχος από την Ουγγαρία, είχε αναδημοσιεύσει στο Instagram σκίτσο που παρομοίαζε με τέρας την Κελίφ, δείχνοντας έτσι πως τάσσεται κατά της συμμετοχής της Αλγερινής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.