Αθλητισμος

Τσελίδης: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά»

H ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσελίδης: «Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά»
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Θεόδωρος Τσελίδης: Η ανάρτησή του για το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η συγγνώμη για τα ελληνικά

Το μήνυμά του έστειλε μέσα από το Instagram ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης στο τζούντο, Θεόδωρος Τσελίδης.

«Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά», έγραψε ο Θεόδωρος Τσελίδης και δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλους όσους τον βοήθησαν.

 Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα.

Ζητώ συγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής.

Είμαι πολύ υπερήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα.

Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι».

Ποιος είναι ο Θόδωρος Τσελίδης 

Ο Θόδωρος Τσελίδης γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1996 στην Οσετία, περιοχή μέρος της οποίας έχει αποσχιστεί από τη Γεωργία. Το 2018 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο στο Τελ Αβίβ όπως και το 2022 στη Σόφια. Φέτος πήρε το χρυσό μετάλλιο στο IJF στην Τασκένδη, ενώ σε επίπεδο Μεσογειακών Αγώνων, ήταν 2ος στο Οράν το 2022 και 3ος στην Ταραγόνα το 2018. Ο Τσελίδης πήρε χρυσό μετάλλιο στο Γκραντ Σλαμ που έγινε στην Τασκένδη λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τον περασμένο Ιούνιο στο Καζακστάν, είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από το 2018 έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε αρκετές διοργανώσεις με εξαιρετική επιτυχία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.