Αθλητισμος

Ντούσκος για το κακό αποτέλεσμα: «Όσα κάνουν η ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν κι εμένα»

Tερμάτισε 6ος στο μόνο του σκιφ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντούσκος: Αιχμές κατά ομοσπονδίας και προπονητή για το κακό αποτέλεσμα

Απογοητευμένος και αγανακτισμένος ήταν ο Στέφανος Ντούσκος, λίγο μετά τον αγώνα του στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Στέφανος Ντούσκος χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έκανε λόγο για λάθη της ομοσπονδίας και του προπονητή, που τον επηρέασαν σημαντικά με αποτέλεσμα να ριχτεί στη μάχη του μεταλλίου με μόλις 3 ώρες ύπνο και κακή ψυχολογία.

Aν και βρέθηκε στην 3η θέση στα 1.000 μέτρα, είδε τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τον προσπερνά στα 1.500, αλλά από 4ος εν τέλει ο Στέφανος Ντούσκος πέρασε 6ος και τελευταίος τη γραμμή του τερματισμού.

Σε μια μίνι συνέντευξη στην ΕΡΤ ο Στέφανος Ντούσκος ανέφερε: 

«Δεν ήμουν καλά σήμερα. Κάποιοι παράγοντες με έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου εχθές το βράδυ και προσπάθησα σήμερα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Συνεχίζω παρακάτω, έχω μάθει να παλεύω και να αγωνίζομαι και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το Λος Άντζελες. Ελπίζω εκεί να μπορέσω να κατακτήσω ένα μετάλλιο. Δεν θέλω να λέω ψέμματα. Θέλω πάντοτε να λέω την αλήθεια και δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες. Η ομοσπονδία και ο προπονητής πήραν μια απόφαση και αυτό ήταν μεγάλη αδικία για κάποιους. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να βάλω σε σειρά το μυαλό μου εχθές το βράδυ».