Αθλητισμος

«Είναι δύσκολο να φεύγω τόσο νωρίς»: Απογοητευμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Μαρία Σάκκαρη

Αποχώρησε από το Παρίσι 2024 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια - Πώς περιέγραψε την εμπειρία της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογοητευμένη δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη - Γνώρισε τον αποκλεισμό στο τουρνουά τένις - Οι δηλώσεις της.
Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η Μαρία Σάκκαρη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της © ΕPA/Divyakant Solanki

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Απογοητευμένη δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη - Γνώρισε τον αποκλεισμό στο τουρνουά τένις - Οι δηλώσεις της. 

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων 2024 η Μαρία Σάκκαρη, η οποία γνώρισε τον αποκλεισμό τόσο στο διπλό όσο και στο μονό του τουρνουά τένις στο Παρίσι.

Εμφανώς λυπημένη από τον πρόωρο αποκλεισμό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η Μαρία Σάκκαρη αναχώρησε από το Ολυμπιακό Χωριό.

Μιλώντας στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την κορυφαία διοργάνωση που διεξάγεται στο Παρίσι:

«Είναι δύσκολο να φεύγω τόσο νωρίς από το Ολυμπιακό Χωριό και τους Αγώνες. Ήθελα να μείνω μέχρι το τέλος. Οι τελευταίες ώρες δεν είναι ευχάριστες, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ευτυχώς στο τένις έχουμε ευκαιρίες συνέχεια, γιατί έχουμε αγώνες όλη τη χρονιά. Όμως Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι. Θα πρέπει να περιμένουμε άλλα τέσσερα χρόνια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.