Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμερικανίδα δισκοβόλος έκανε έκκληση για το νοίκι και ανταποκρίθηκε ο ιδρυτής του Reddit

Στο ποσό θα συμβάλλει και ο ράπερ Flavor Flav

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Αμερικανίδα δισκοβόλος έκανε έκκληση για το νοίκι και ανταποκρίθηκε ο ιδρυτής του Reddit
© Vanderbilt Athletics/FB

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο ιδρυτής του Reddit πληρώνει το νοίκι Αμερικανίδας δισκοβόλου

Η Αμερικανίδα δισκοβόλος Βερόνικα Φρέιλι μπορεί να επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού τώρα που πληρώθηκε το νοίκι της, αφού η δημόσια έκκλησή της για οικονομική βοήθεια οδήγησε στη διάσωσή της από δύο ανέλπιστες πηγές.

Ο αστέρας της χιπ-χοπ Flavor Flav και ο Αλέξις Οχανιάν, συνιδρυτής του Reddit και σύζυγος της σπουδαίας τενίστριας Σερένα Γουίλιαμς, μοιράστηκαν το κόστος του ενοικίου της Φρέιλι μετά τη δημόσια οικονομική έκκλησή της εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων.

«Αγωνίζομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΑΥΡΙΟ και δεν μπορώ να πληρώσω, ενώ πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές (που δεν έχουν κερδίσει τίποτα) αρκετά για να αγοράσουν καινούργια αυτοκίνητα και σπίτια», έγραψε η Φρέιλι στο X την Πέμπτη.

Ο 65χρονος Flav, ο οποίος είναι επίσης χορηγός της γυναικείας ομάδας πόλο των ΗΠΑ, έσπευσε να απαντήσει, γράφοντας «I gotchu. Στείλε μου μήνυμα και θα στείλω την πληρωμή ΣΗΜΕΡΑ, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείς ΑΥΡΙΟ».

Ο Οχανιάν συμμετείχε λιγότερο από 10 λεπτά αργότερα. «Έλα τώρα! Θα το μοιραστώ με τον @flavorflav», έγραψε. Δημοσίευσε ένα τρίτο tweet με ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας μεταφοράς χρημάτων ύψους 7.760 δολαρίων στην Φρέιλι. 

Ο Οχανιάν υπόσχεται επίσης να πληρώσει 60.000 δολάρια σε οποιαδήποτε από τις 36 αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον αγώνα στίβου Athlos NYC στις 26 Σεπτεμβρίου, αν κερδίσουν χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτό είναι επιπλέον των 60.000 δολαρίων που θα λάβουν αν κερδίσουν τον αγώνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.