Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το φιλί στο στόμα της Μπελάντι στη σύντροφό της που σόκαρε τη Μελόνι

Πολλοί μπήκαν στον πειρασμό να σχολιάσουν το έκπληκτο βλέμμα της Μελόνι σε αυτό το φιλί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το φιλί που σόκαρε τη Μελόνι
© Χ

Απ' ό,τι όλα δείχνουν, αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες η συντηρητική πτέρυγα θα τους θυμάται για καιρό 

Viral έχει γίνει ένα βίντεο με την Ιταλίδα τζουντόκα Άλις Μπελάντι που φιλά στο στόμα τη σύντροφό της και προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024.

Η μέχρι χθες αργυρή Ολυμπιονίκης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πρόσθεσε τον Ολυμπιακό τίτλο στα επιτεύγματά της, κερδίζοντας την Ισραηλινή Inbar Lanir στην κατηγορία των 78 κιλών στο Παρίσι την Πέμπτη (1 Αυγούστου). Όμως, την ίδια στιγμή κατάφερε και ένα άλλο ρεκόρ –να αφήσει με το στόμα ορθάνοιχτο την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι- καθώς ήταν μπροστά της που δόθηκε αυτό το φιλί...

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η Μπελάντι προηγείτο με 1-0 όταν η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια Lanir υπέπεσε στην τρίτη της μικρή ποινή, τερματίζοντας τον αγώνα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η νέα Ολυμπιονίκης έτρεξε στη συνέχεια να βρει τη συμπατριώτισσά της στο τζούντο Jasmine Martin, η οποία αγωνίζεται για τη Νότια Αφρική και τυγχάνει να είναι και σύντροφος της Μπελάντι. Ένα βίντεο δείχνει το ζευγάρι να χοροπηδάει από χαρά και να κρατάει η μία το κεφάλι της άλλης πριν ανταλλάξουν το φιλί που έκανε το κεφάλι της Μελόνι να γυρίσει.

Η στιγμή έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με πολλούς ανθρώπους να επαινούν το ζευγάρι που μοιράστηκε ανοιχτά την αγάπη του.

Άλλοι, ωστόσο, σχολίασαν ότι αυτό το φιλί μπορεί να δόθηκε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος ακριβώς επειδή τον αγώνα παρακολουθούσε η γνωστή για τις ακροδεξιές καταβολές και τις συντηρητικές της απόψεις πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το φιλί στο στόμα της Μπελάντι στη σύντροφό της που σόκαρε τη Μελόνι
© Χ

Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media υπέκυψαν στον πειρασμό να ποστάρουν φωτογραφίες της έκπληκτης Μελόνι στη θέα του ομοφυλοφιλικού φιλιού και να κάνουν λόγο για άλλη μια νίκη της ΛΟΑΤΚΙ+ αγάπης σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με πληροφορίες από PinkNews

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.