Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα stunts του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης

Τι αναμένεται να κάνει ο ηθοποιός το βράδυ της 11ης Αυγούστου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα stunts του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης - Τι αναμένεται να κάνει ο ηθοποιός το βράδυ της 11ης Αυγούστου

Στο Παρίσι βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Τομ Κρουζ για να παρακολουθήσει από κοντά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ώρες, ο Τομ Κρουζ αναμένεται να κάνει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα stunts του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης - Τι αναμένεται να κάνει ο ηθοποιός το βράδυ της 11ης Αυγούστου

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΤΜΖ, ο ηθοποιός προετοιμάζεται εδώ και μήνες για να πραγματοποιήσει το δικό του stunt στην Τελετή της 11ης Αυγούστου, στο πλαίσιο της οποίας θα βρεθεί αρχικά στην κορυφή του Stade de France. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ θα πηδήξει από εκεί και στο μεταξύ οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν σε ένα βίντεο όπου θα πηδάει και από ένα αεροπλάνο και θα προσγειώνεται πάνω στην ταμπέλα Hollywood, που βρίσκεται στο Λος Άντζελες, την πόλη που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των Αγώνων του 2028.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ακόμα ότι ο ηθοποιός θα γύριζε μία ακόμα επικίνδυνη σκηνή στην Καλιφόρνια, ώστε να μεταδοθεί κι αυτή από την γαλλική τηλεόραση στο πλαίσιο της Τελετής Λήξης. Ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να πάρει άδεια για το επικίνδυνο γύρισμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδέα των stunt ανήκει στον ίδιο τον Τομ Κρουζ, ο οποίος την πρότεινε στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τα μέλη της την αποδέχτηκαν.