Αθλητισμος

Απόστολος Χρήστου: Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο

Οι πρώτες δηλώσεις του αργυρού Ολυμπιονίκη μετά την ιστορική επίδοση στα 200μ ύπτιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Χρήστου: Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο
Απόστολος Χρήστου: Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο © EUROKINISSI

Απόστολος Χρήστου: Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο - Οι πρώτες δηλώσεις του αργυρού Ολυμπιονίκη μετά την ιστορική επίδοση στα 200μ ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου για περισσότερα από δέκα χρόνια δουλεύει σκληρά για να φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία στα 100μ. ύπτιο και είδε αυτή να του… γλιστράει για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Σκέφτηκε να αποσυρθεί από τα 200μ. ύπτιο, αλλά αποφάσισε να μην τα παρατήσει. Κατέβηκε και δικαιώθηκε, με ένα αργυρό μετάλλιο. Ο Απόστολος Χρήστου μπήκε και αυτός στο πάνθεον των Ολυμπιακών Αγώνων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d34t88pva63l)

Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Χρήστου μετά την ιστορική επίδοση στα 20μ ύπτιο

Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο.

«Δεν το πιστεύω, δεν έχω πάρει χαμπάρι τι έχει γίνει! Σε λίγες μέρες από την κόλαση πήγα στον παράδεισο.

»Ήξερα ότι έχω δυνατότητες για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά από την αρχή, έβλεπα ότι ήμουν μπροστά, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα πάρει διαφορά και έτσι κατάφερα να πάρω το μετάλλιο. Τα έπαιξα όλα για όλα και ανταμείφθηκα.

»Δεν μπορώ να το πιστέψω, πάντα στο μυαλό μου είχα τα 100 μέτρα, δεν ήταν βασικός στόχος τα 200μ, βρήκα δυνάμεις για να κολυμπήσω ένα απίστευτο 200άρι. Πλέον είναι το αγαπημένο μου το 200άρι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.