Αθλητισμος

Το συγκινητικό βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση με τις αντιδράσεις της τη στιγμή που αγωνίζεται ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς

Δείτε τις κόρες τους να τον παρακολουθούν με θαυμασμό

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βασιλική Μιλλούση: Οι αντιδράσεις της ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ένα ξεχωριστό, συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε στο Tik Tok η Βασιλική Μιλλούση. Στο σύντομο βίντεο καταγράφονται οι αντιδράσεις της αθλήτριας, αλλά και των δύο κοριτσιών της, τη στιγμή που βλέπουν στην τηλεόραση τον Λευτέρη Πετρούνια να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. 

Η Βασιλική Μιλλούση διακρίνεται στο βίντεο να αγωνιά, να συγκινείται και να ενθαρρύνει τον σύζυγό της, Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια. Μπροστά στην τηλεόραση, παρακολουθούν την προσπάθεια του μπαμπά τους, και οι δύο κόρες του ζευγαριού, μην μπορώντας να πάρουν τα μάτια τους από την προσπάθεια του μπαμπά τους. 

Δείτε το βίντεο της Βασιλικής Μιλλούση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε το Σάββατο στον τελικό των κρίκων και θα αγωνιστεί την Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 16:00 το απόγευμα προκειμένου να κατακτήσει ένα ακόμη ολυμπιακό μετάλλιο. 

Για την προσπάθειά του στον ημιτελικό είπε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Η αλήθεια είναι ότι στο podium traning πριν τρεις μέρες που πηγαίνει βάσει προγράμματος βγήκα στις 12:45, το σημείο αναφοράς μου ήταν ο Ιορδανός στον ίππο. Στις 12:10 είδα τον Ιορδανό στον ίππο σε μια φάση που είχα και άλλες επαφές.

Έχοντας και ένα σκίσιμο στο λουρί που είναι τεχνικό το κομμάτι, αλλά επικίνδυνο. Πήγαν διάφορα στραβά. Μπήκα λαχανιασμένος, δεν έκανα σωστό ζέσταμα, δεν έκανα καλή έξοδο. Εντόπισα δύο λάθη, το ένα ήταν η έξοδος, αλλά δεδομένης της κατάστασης τα πήγα καλά. Αν πάει σωστά η έξοδος τότε ανεβαίνω στα 15.100, αν δεν κουνήσω και το κατακόρυφο θα πάω στο 15.200 - 15.300. Τα ξέρουμε τα λάθη μου. Θέλω να πιστεύω ότι θα πλασαριστώ με καλή θέση, αλλά είναι τέσσερις - πέντε καλοί που θα μπορούμε να κάνουμε, γιατί τους ευνοεί η ώρα. Τα λέμε στον τελικό».