Αθλητισμος

Αιγύπτια ξιφομάχος αγωνίστηκε στο Παρίσι 2024 ούσα έγκυος στον έβδομο μήνα

Εκπληκτική αποκάλυψη από την 26χρονη Νάντα Χαφέζ - Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξιφομάχος αγωνίστηκε έγκυος στον έβδομο μήνα - Η Αιγύπτια Νάντα Χαφέζ δηλώνει περήφανη με ανάρτηση στο Instagram.
Η Αιγύπτια ξιφομάχος Νάντα Χαφέζ χειροκροτεί τους φιλάθλους μετά τη νίκη της στην τρίτη ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 © Al Bello/Getty Images

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ξιφομάχος αγωνίστηκε έγκυος στον έβδομο μήνα - Η Αιγύπτια Νάντα Χαφέζ δηλώνει περήφανη με ανάρτηση στο Instagram.

Η Αιγύπτια ξιφομάχος Νάντα Χαφέζ αποκάλυψε ότι αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ενώ ήταν έγκυος στον έβδομο μήνα.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 τη Δευτέρα, η 26χρονη κέρδισε τον πρώτο της αγώνα στο αγώνισμα της ατομικής σπάθης γυναικών, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε στη φάση των 16.

Paris 2024 Olympics: Fencer Nada Hafez competes while seven months pregnant 👏 | #Paris2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έγκυος στον έβδομο μήνα η ξιφομάχος Νάντα Χαφέζ

«Αυτό που σας φαίνεται ως δύο παίκτριες στο βάθρο, στην πραγματικότητα ήταν τρεις! Ήμουν εγώ, η συναγωνίστριά μου και το μωράκι μου που δεν έχει έρθει ακόμα στον κόσμο μας!», ανέφερε η Χαφέζ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Νάντα Χαφέζ, η οποία κατάγεται από το Κάιρο και εμφανιζόταν στους τρίτους της Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε ότι «η υπερηφάνεια γεμίζει το είναι μου» έχοντας αγωνιστεί ενώ κυοφορούσε.

Η Αιγύπτια αθλήτρια κέρδισε την Ελίζαμπεθ Ταρτακόφσκι από τις Ηνωμένες Πολιτείες με 15-13 πριν χάσει με 15-7 από την Γιον Χαϊγιούνγκ από τη Νότια Κορέα, στο Γκραν Παλαί της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Το μωρό μου και εγώ είχαμε το μερίδιο των προκλήσεων που μας αναλογούσε»

«Το μωρό μου και εγώ είχαμε το μερίδιο των προκλήσεων που μας αναλογούσε, είτε πρόκειται για σωματικές είτε για συναισθηματικές», πρόσθεσε.

«Το rollercoaster της εγκυμοσύνης είναι σκληρό από μόνο του, αλλά το να πρέπει να παλέψω για να κρατήσω την ισορροπία της ζωής και του αθλητισμού ήταν κάτι παραπάνω από επίπονο, ωστόσο άξιζε τον κόπο.

«Είμαι τυχερή που μοιράστηκα την εμπιστοσύνη του συζύγου μου και της οικογένειάς μου για να μπορέσω να φτάσω ως εδώ», κατέληξε η Αιγύπτρια ξιφομάχος.

(Με πληροφορίες του BBC Sport)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.