Αθλητισμος

O Τσέις Μπάντιτζερ άλλοτε παίκτης του NBA θα διαγωνιστεί με την Εθνική ΗΠΑ στο Μπιτς Βόλεϊ

Υπήρξε αστέρας του λυκειακού μπάσκετ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Tσέις Μπάντιτζερ: O άλλοτε παίκτης του NBA θα διαγωνιστεί με την Εθνική ΗΠΑ στο Μπιτς Βόλεϊ 

Οι φανατικοί οπαδοί του ΝΒΑ θα θυμούνται τον Τσέις Μπάντιτζερ, τον πρώην φόργουορντ που έπαιξε στους Houston Rockets, Minnesota Timberwolves, Indiana Pacers και Phoenix Suns.

Μετά από επτά χρόνια στο ΝΒΑ και ένα σύντομο πέρασμα από την Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια, ο Τσέις Μπάντιτζερ έκανε μια απροσδόκητη στροφή σε ένα διαφορετικό άθλημα. Τώρα, εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στο μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ως παίκτης λυκείου, μοιράστηκε το βραβείο MVP με τον Κέβιν Ντουράντ στο McDonald's All-American Game.

Αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, Μπάντιτζερ και Ντουράντ συναντήθηκαν ξανά, δημιουργώντας μια συγκινητική στιγμή, καθώς τα μέλη της ομάδας των ΗΠΑ υποδέχτηκαν τον πρώην συμπαίκτη τους στο μπάσκετ που τώρα παίζει beach volley. Αναλογιζόμενος το ταξίδι του, ο Μπάντιτζερ τόνισε την ηθική της δουλειάς του.

«Η εργασιακή μου ηθική ήταν πάντα η κινητήριος δύναμή μου», δήλωσε. «Εφάρμοσα την ίδια αφοσίωση στο μπάσκετ στο μπιτς βόλεϊ και αυτό με οδήγησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχουμε ήδη πετύχει ένα σημαντικό ορόσημο με την πρόκριση, αλλά διψάμε για περισσότερες επιτυχίες. Θέλουμε να σοκάρουμε τους πάντες». Παρά το γεγονός ότι κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια του ΝΒΑ, η μετακίνησή του στο μπιτς βόλεϊ αντανακλά το πάθος του για το παιχνίδι και την επιθυμία του να δει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει τα όριά του.