Αθλητισμος

Ολλανδοί ιστιοπλόοι αρραβωνιάστηκαν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα παντρευτούν μετά το τέλος

Bart Lambriex και η Odile van Aanholt προέρχονται και οι δύο από δυναστείες ιστιοπλοΐας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολλανδοί ιστιοπλόοι αρραβωνιάστηκαν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα παντρευτούν μετά το τέλος
© Dutch Olympic Committee

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ολλανδοί ιστιοπλόοι αρραβωνιάστηκαν και θα παντρευτούν μετά το τέλος

Ο Bart Lambriex δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 για να κάνει πρόταση γάμου στην Ολλανδή ιστιοπλόο Odile van Aanholt, ζητώντας από την επί μακρόν φίλη του να τον παντρευτεί πριν από λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Lambriex, 25 ετών, γονάτισε και το δαχτυλίδι σερβιρίστηκε στο επιδόρπιο στο τέλος ενός γεύματος σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin έξω από το Άμστερνταμ, δήλωσε η Van Aanholt στο Reuters μετά την προπόνηση στο 49erFX ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, της την Παρασκευή.

«Ήταν σούπερ ρομαντικό», είπε η 26χρονη, με το διαμάντι να λάμπει στο δάχτυλό της αφού είχε τελειώσει το πλύσιμο του σκάφους της και είχε αλλάξει από τον ιστιοπλοϊκό εξοπλισμό της μετά από μια έντονη άσκηση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το έκανε, γιατί ένα είδος ευκολίας με κατέλαβε και επίσης μια μικρή σκέψη του τύπου «ξέρω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σημαντικοί, αλλά δεν είναι τόσο σημαντικοί πια, έχω ήδη κερδίσει φέτος»», πρόσθεσε η Van Aanholt.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν περίπου οκτώ ή εννέα ετών, όταν και οι δύο αγωνίζονταν σε σκάφη Optimist και ήταν φίλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν έρθουν κοντά όταν ήταν 18 ή 19 ετών.

«Ήμασταν και οι δύο στα ταλέντα της ακαδημίας ιστιοπλοΐας εκείνη την εποχή, οπότε περνάς πολύ χρόνο στο εξωτερικό και ήταν μια πολύ διασκεδαστική περίοδος για να γνωριστούμε», δήλωσε η Van Aanholt.

«Ο Μπαρτ ασχολείται πολύ με κάθε είδος ιστιοπλοΐας. Όταν δεν είναι πραγματικά ιστιοπλοϊκός, παίζει video game στο σπίτι. Οπότε για μένα θα μπορούσε μερικές φορές να είναι λίγο λιγότερο, αλλά είναι πολύ πολύτιμο γιατί αν μερικές φορές είσαι λίγο χαμένος ή χρειάζεσαι να αναμασήσεις τι συνέβη καταλαβαίνετε απόλυτα ο ένας τον άλλον», είπε χαμογελώντας.

«Τις περισσότερες φορές βοηθάει πραγματικά το γεγονός ότι μπορείς απλά να μοιραστείς και να νιώσεις αυτή την αναγνώριση», είπε για τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος επίσης έκανε προπόνηση με το σκιφ 49er δύο ατόμων.

Η Lambriex και ο Van Aanholt προέρχονται και οι δύο από δυναστείες ιστιοπλοΐας και ο αδελφός της Just εκπροσωπεί την Αρούμπα στην ILCA 7.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.