Αθλητισμος

Η ρομαντική πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν την τελετή έναρξης (βίντεο)

Κραυγές ενθουσιασμού από τους συναθλητές τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η στιγμή της πρότασης γάμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόταση γάμου πριν την τελετή έναρξης © X

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόταση γάμου πριν την τελετή έναρξης - Κραυγές ενθουσιασμού από τους συναθλητές τους 

Ένα ρομαντικό στιγμιότυπο καταγράφηκε λίγες ώρες πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 του Παρισιού. Αθλητής από την Αργεντινή, απολαμβάνοντας στιγμες ηρεμίας στο Ολυμπιακό Χωριό, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, επίσης αθλήτρια και η απάντησή της γέμισε χαμόγελα όλη την αποστολή της χώρας. 

Ο Pablo Simonet, παίκτης της εθνικής ομάδας χάντμπολ των ανδρών, έκανε πρόταση γάμου στη Maria Campoy, μέλος της γυναικείας ομάδας χόκεϊ της Αργεντινής. Και οι δύο αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Ο Simonet και η Campoy είναι ζευγάρι από το 2015 και είχαν ταξιδέψει μαζί και διαγωνιστεί στου Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016.

O Pablo Simonet βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνει πρόταση γάμου στη Maria Campoy πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Όπως θα δείτε στο κολάζ φωτογραφιών που ακολουθεί, αφού η αποστολή έβγαλε την ομαδική της φωτογραφία, ο Simonet γονάτισε και εμφάνισε το δαχτυλίδι στην Campoy. Η αθλήτρια αποδέχθηκε την πρόταση γάμου, με τους συμπαίκτες τους να ζητωκραυγάζουν.

Οι δύο εθνικές ομάδες εξασφάλισαν το ταξίδι τους στο Παρίσι με διαφορά λίγων λεπτών στους Παναμερικανικούς Αγώνες του Σαντιάγο 2023. Μάλιστα, οι ομάδες τους αγωνίζονταν σε απόσταση 130 χιλιομέτρων. Μάλιστα, ο Simonet ενημέρωσε την Campoy για την πρόκριση με ένα μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο. «Ο Πάμπλο μου άφησε ένα μήνυμα όταν μπήκε στα αποδυτήρια. Δεν ήξερα τίποτα και ήταν διπλά συναρπαστικό», δήλωσε η Campoy στο Olympics.com.

Το Παρίσι 2024 θα μπορούσε να είναι και ο τελευταίος ολυμπιακός σταθμός για την Campoy, η οποία δεν συμμετείχε στο Τόκιο 2020, όπου η Αργεντινή πήρε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά επέστρεψε πλέον στο εθνικό συγκρότημα. «Προφανώς, οι πόρτες ήταν ανοιχτές, αλλά ζούσα τη ζωή μου στην Ισπανία. Αλλά μετά το τηλεφώνημα, δεν δίστασα. Το συζήτησα με τον Πάμπλο και του είπα: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"».

Δείτε το βίντεο από την πρόταση γάμου

 

Διαβάστε επίσης → Αθήνα 1896, Σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ιστορία πίσω από την αναβίωσή τους

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.