Αθλητισμος

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε γιγαντοοθόνη στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δεσπόζει η νέα καμπάνια του Έλληνα σούπερ σταρ στη γαλλική πρωτεύουσα

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το όνομά του σε γιγαντοοθόνη στο Παρίσι - Η νέα καμπάνια με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Σε νέα διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το όνομα του οποίου δεσπόζει στους δρόμους του Παρισιού λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Στο σποτ της Nike για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το διάσημο σε όλο τον κόσμο «Giannis» αποκαλύπτεται πίσω από το λογότυπο του κολοσσού αθλητικής ένδυσης, σε γιγαντοοθόνη που προβάλλεται στους δρόμους του Παρισιού.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Giannis» στο Παρίσι με νέα καμπάνια

Ο «Greek Freak» μοιράστηκε τα σχετικά στιγμιότυπα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τη συνεργασία του με τη Nike, ενώ πρόσφατα παρουσιάστηκε από την εταιρία το νέο παπούτσι του Έλληνα σταρ του NBA, το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά στις 16 Αυγούστου με την ονομασία «Freak 6».

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας πρόσφερε μάλιστα τα νέα του παπούτσια σε κάθε μέλος της εθνικής Ελλάδας, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει στον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Παπανικολάου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους απόσπασμα από την προπόνηση της Εθνικής, στην οποία πήγε δύο καρότσια γεμάτα με ζευγάρια από τα παπούτσια που σχεδιάστηκαν για λογαριασμό του από τη Nike.