Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη - Αναλυτικά τα κανάλια και τα αγωνίσματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Το πρόγραμμα της ΕΡΤ - Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη - Αναλυτικά τα κανάλια και τα αγωνίσματα

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με την ΕΡΤ να ανακοινώνει το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με όσα θα διαδραματιστούν στην Πόλη του Φωτός.

Η ΕΡΤ θα καλύψει 900 ώρες ζωντανής μετάδοσης από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα και φυσικά την προσπάθεια όλων των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ

Η ΕΡΤ μέσα από τα κανάλια της, ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με παράλληλη streaming μετάδοση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, καθώς και από τα δύο ψηφιακά κανάλια, ERTSPORTS1 και ERTSPORTS2, θα μεταφέρει όλη την αγωνιστική δράση και το αθλητικό υπερθέαμα.

Από τη θεαματική τελετή έναρξης, που μεταδίδεται απευθείας την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 20:30, από την ΕΡΤ1 και με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την ΕΡΤ3, όπως και η τελετή λήξης την Κυριακή 11 Αυγούστου, στις 22:00, η ΕΡΤ θα καλύψει όλες τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης.

Μετά το πέρας της αγωνιστικής ημέρας, η ΕΡΤ θα έχει και την τηλεοπτική εκπομπή Olympic nights, όπου για μία ώρα θα γίνεται η περίληψη όλων όσων έχουν προηγηθεί στη διάρκεια της ημέρας, αλλά και δηλώσεις πρωταγωνιστών.

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες