Αθλητισμος

Champions League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Μπόρατς 3-2 με πρωταγωνιστή τον Κουλιεράκη

Πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Champions League: Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Μπόρατς 3-2 με πρωταγωνιστή τον Κουλιεράκη 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές της Μπόρατς Μπάνια Λούκα με την υπογραφή του Κουλιεράκη, ισοφαρίστηκε ισάριθμες, αλλά το χρυσό γκολ του Εκόνγκ τού έδωσε τη νίκη με 3-2 και το προβάδισμα στο πρώτο ματς με τους Βόσνιους στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Champions League: ΠΑΟΚ – Μπόρατς 3-2

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι για τα αστέρια με το δεξί, με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League να τον βρίσκει νικητή με 3-2.

Σ' ένα ματς με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Κουλιεράκης με δύο γκολ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του βρήκε δύο φορές δίχτυα σε ένα ματς.

Ο Δικέφαλος είδε την Μπόρατς να τον ισοφαρίζει δύο φορές, αλλά ο Εκόνγκ με κεφαλιά στο 51' έδωσε τη χαριστική βολή στους Βόσνιους, δίνοντας στην ομάδα του ένα μικρό προβάδισμα. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 22:00.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (69' Καμαρά), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ (69' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (60' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Τόμας (69' Σαμάτα).

ΜΠΟΡΑΤΣ: Σισκόβσκι, Ερέρα, Καρολίνα, Μάιερς, Κβρζιτς, Σκόρουπ, Γκράχοβατς, Βούκοβιτς, Σάβιτς, Κουλάσιν, Λούκιτς.