Αθλητισμος

Φιάσκο Ολυμπιακών διαστάσεων στο ματς Αργεντινή - Μαρόκο: Ακυρώθηκε γκολ δύο ώρες μετά

Ο αγώνας είχε διακοπεί λόγω επεισοδίων

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απίστευτα πράγματα στην πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων. Ακυρώθηκε γκολ στο ματς Αργεντινή - Μαρόκο δύο ώρες μετά

Απίθανα πράγματα στο Σεντ Ετιέν, όπου αναμετρήθηκαν Αργεντινή και Μαρόκο για την πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Αργεντινή ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+16′ και στη συνέχεια υπήρξαν επεισόδια από τους Μαροκινούς οπαδούς, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς. Αν και οι διοργανωτές αρχικά έδειξαν ότι ο αγώνας ολοκληρώθηκε, τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από δύο ώρες.

Αφού έκαναν ζέσταμα, ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και ακύρωσε το γκολ, με αποτέλεσμα ο αγώνας να συνεχιστεί για τρία λεπτά. Σε αυτά τα λεπτά δεν έγινε κάτι και το τελικό σκορ έγραψε 2-1 υπέρ των Μαροκινών.

Μάλιστα οι ομάδες είχαν ενημερωθεί ότι αν τελικά το γκολ ήταν έγκυρο, δεν θα έπαιζαν τα τελευταία τρία λεπτά και το ματς θα έληγε 2-2.

Όσα έγιναν στο ματς

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, το Μαρόκο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στο 45+2′. Ο Ακχομάτς με ένα υπέροχο τακουνάκι βρήκε τον Κανούς κι αυτός από τα δεξιά γύρισε στον Ραχίμι, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1.

Το Μαρόκο δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, αφού κέρδισε πέναλτι για σπρώξιμο του Μπαρέτο. Ο Ραχίμι ανέλαβε την εκτέλεσε και νίκησε τον Ρούλι για το 0-2 στο 51′.

Στο 68′ η “αλμπισελέστε” μείωσε σε 2-1. Έπειτα από σέντρα στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μπαρέτο, ο οποίος από το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Σιμεόνε, που σκόραρε σε κενή εστία.

Μάλιστα, η Αργεντινή έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 82′, όμως ο Μουνίρ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Άλβαρες και κράτησε το 1-2.

Δεν είχε πει ωστόσο, την τελευταία της κουβέντα και σε μία φάση διαρκείας με δύο δοκάρια, βρήκε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης, με τον Μεντίνα να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά να κάνει το 2-2, ένα γκολ το οποίο τελικά δεν μέτρησε.